Version 1.8.2.7 issues? my system stopped working

An evolving, supported alternative to Rovi
Forum rules
★ Download the latest EPG123 here: https://garyan2.github.io/ <> Setup guide here: https://garyan2.github.io/install.html
User avatar
garyan2

Posts: 7414
Joined: Fri Nov 27, 2015 7:23 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#21

Post by garyan2 » Thu Nov 30, 2023 10:58 pm

Repair the .NET 4.8 program. There is no repair for EPG123 because there is nothing to repair.
- Gary
Keeping WMC alive beyond January 2020. https://garyan2.github.io

earledee

Posts: 21
Joined: Sun Nov 17, 2013 3:53 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#22

Post by earledee » Thu Nov 30, 2023 11:53 pm

I attempted the option to repair.NET 4.8 to original state. I got an error : .NET framework 4.8 has failed. A problem has caused the program to stop working correctly...

User avatar
garyan2

Posts: 7414
Joined: Fri Nov 27, 2015 7:23 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#23

Post by garyan2 » Fri Dec 01, 2023 12:30 am

Take this for what it is worth since I have no idea what condition your OS is in. I would suggest uninstalling .NET 4.8, reboot, and reinstalling. See if that fixes your .NET issue.
- Gary
Keeping WMC alive beyond January 2020. https://garyan2.github.io

earledee

Posts: 21
Joined: Sun Nov 17, 2013 3:53 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#24

Post by earledee » Fri Dec 01, 2023 12:41 am

ok

earledee

Posts: 21
Joined: Sun Nov 17, 2013 3:53 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#25

Post by earledee » Sat Dec 02, 2023 12:11 am

Progress made.... I turned off WMC under Programs and Features then restarted computer. Then I went back to Programs and Features and Turned WMC back on. .NET 4.8 was already on my system as stated earlier so I did not bother to overwrite it. I was then able to successfully install EPG123 ver 1.8.2.7 . Guide data was there. All good because I received a msg that my Schedules Direct expires at the end of Dec. I will be renewing now that I am back up. I had to reconfigure extenders. No prob. Wife is happy because TV is running in the office. I have one perplexing issue. When I pull up WMC on my HTPC, I will get TV for 5 seconds then get a blue screen with "video driver error", TV goes away. When I minimize the screen, then max it back out, video (TV) pops back on. ??? Never had this happen befor. Any ideas on what this issue is? Thanks to all for helping me .

Space

Posts: 2834
Joined: Sun Jun 02, 2013 9:44 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#26

Post by Space » Sat Dec 02, 2023 12:31 am

Sounds like an HDCP issue. This can be the result of a loose HDMI cable, or some other issue with the connection, like a failing HDMI cable or HDMI port.

stuartm

Posts: 720
Joined: Mon Nov 05, 2012 8:05 pm
Location: Longmont, CO

HTPC Specs: Show details

#27

Post by stuartm » Sat Dec 02, 2023 2:47 am

You might also try reinstalling both your video and sound drivers

Post Reply