"No Tuner found" after reinstalling windows

Ask fellow members about Ceton's infiniTV tuners here.
Forum rules
Ceton no longer participate in this forum. Official support may still be handled via the Ceton Ticket system.
Post Reply
jamawass

Posts: 41
Joined: Tue Jan 03, 2012 6:05 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

"No Tuner found" after reinstalling windows

#1

Post by jamawass » Thu Jul 25, 2019 5:56 pm

My Ceton infinit 6 pcie card was working perfectly before my hard drive died and I had to reinstall windows. Now when I attempt to install Ceton's software, card isn't found even though it's well seated in the slot. Any ideas on a fix?

cwinfield

Posts: 562
Joined: Tue Feb 12, 2013 1:14 am
Location: Monroe, NC

HTPC Specs: Show details

#2

Post by cwinfield » Thu Jul 25, 2019 8:26 pm

uninstall .net versions <4.6, re install ceton drivers, then install the .net versions...

jamawass

Posts: 41
Joined: Tue Jan 03, 2012 6:05 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#3

Post by jamawass » Fri Jul 26, 2019 1:15 am

cwinfield wrote:
Thu Jul 25, 2019 8:26 pm
uninstall .net versions <4.6, re install ceton drivers, then install the .net versions...
I have .net 4.72 installed, does it matter?

cwinfield

Posts: 562
Joined: Tue Feb 12, 2013 1:14 am
Location: Monroe, NC

HTPC Specs: Show details

#4

Post by cwinfield » Fri Jul 26, 2019 1:19 am

yes, all versions higher than 4.6, they are incompatible with the ceton drivers, but only during install. Once installed you can reinstall it again.

jamawass

Posts: 41
Joined: Tue Jan 03, 2012 6:05 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#5

Post by jamawass » Fri Jul 26, 2019 4:56 pm

cwinfield wrote:
Fri Jul 26, 2019 1:19 am
yes, all versions higher than 4.6, they are incompatible with the ceton drivers, but only during install. Once installed you can reinstall it again.
Thanks

Post Reply