How do I add one channel?

An evolving, supported alternative to Rovi
Forum rules
★ Download the latest EPG123 here: http://epg123.garyan2.net <> Setup guide here: http://epg123.garyan2.net/downloads/epg123_Guide.pdf
Post Reply
resarfekim

Posts: 33
Joined: Tue Apr 14, 2015 11:05 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

How do I add one channel?

#1

Post by resarfekim » Thu Jul 25, 2019 1:48 am

Sorry for the newb question. I spent a few hours setting up EPG123 for my WMC, and it's working well for about a month.
I need to add one channel. I added it via Settings - TV - Guide - Edit Channels.
The channel works, but once the scheduled epg123_update Task runs, the channel disappears.

I'm assuming there's an easy way to do this, but I don't want to break something and have to start over.

Thanks!
Mike

User avatar
garyan2

Posts: 3813
Joined: Fri Nov 27, 2015 7:23 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#2

Post by garyan2 » Thu Jul 25, 2019 1:55 am

Open EPG123 to include the station in your download. It sounds like when your scheduled task runs, you have the automatch feature enabled... if you don't download the station, EPG123 will disable it in the guide.

After you include it in the download, go ahead and do a Save & Execute to verify. Once it is done, open EPG123 Client and verify the channel is on the left side and it is subscribed to a station.
- Gary
Stomping out the Rovi disease, one media center at a time. http://epg123.garyan2.net

Post Reply