Guide Not Updating for Past 3 Days

An evolving, supported alternative to Rovi
Forum rules
★ Download the latest EPG123 here: http://epg123.garyan2.net <> Setup guide here: http://epg123.garyan2.net/downloads/epg123_Guide.pdf
Post Reply
techmattr

Posts: 8
Joined: Wed Jan 17, 2018 4:38 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

Guide Not Updating for Past 3 Days

#1

Post by techmattr » Thu Jun 20, 2019 2:29 am

I see a lot of posts about issues from earlier in the month but nothing recent. All of my clients stopped updating 3 days ago. All yellow exclamation. Only 17 days of data right now when I normally have 20. All the jobs are running successfully. Any ideas what is going on?

User avatar
garyan2

Posts: 3630
Joined: Fri Nov 27, 2015 7:23 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#2

Post by garyan2 » Thu Jun 20, 2019 12:25 pm

Are the dates on your yellow exclamation icons current? If so, you are still updating correctly. Take a look at the trace.log files for a client and the server to see what is there with the [WARNG].

Need more information. There are a few different reasons this might happen.
- Gary
Stomping out the Rovi disease, one media center at a time. http://epg123.garyan2.net

techmattr

Posts: 8
Joined: Wed Jan 17, 2018 4:38 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#3

Post by techmattr » Thu Jun 20, 2019 2:47 pm

The dates are current but my guide data is drifting. So I'm now at 16 days of guide data. I'll take a closer look at the logs after work when I get home.

Post Reply