Channel lineups strangeness

An evolving, supported alternative to Rovi
Forum rules
★ Download the latest EPG123 here: http://epg123.garyan2.net <> Setup guide here: http://epg123.garyan2.net/downloads/epg123_Guide.pdf
Post Reply
Zo0b0o

Posts: 5
Joined: Thu May 10, 2012 10:05 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

Channel lineups strangeness

Post by Zo0b0o » Sat Feb 23, 2019 6:53 pm

I've tinkered with Plex/EPG/SD all morning after updating my lineups and I am reasonably sure this is a Schedules direct problem.
Asking here because I don't really know where else I'll actually get useful help.
When running EPG previous had 50 OTAs and station ID was perfect and everything worked.
Channel mapping was automagic. Life was good.
Now I get only 10 channels that map at all and in the plex guide they are all prefaced with " EPG123.47796.schedulesdirect.org " although the station ID is correct I'd prefer it have what actual channel im looking at ie: 2,4,7
I'll post pics as I'm sure this is clear as mud.
The attachment dvr.jpg is no longer available
dvr.jpg
what DVR channels look like
Running Win 7 32
EPG 1.2.11
14086 SD OTA
PLex with HDHomeRun CONNECT Quatro
Thank You for any direction you can give.
Sj

User avatar
garyan2

Posts: 3245
Joined: Fri Nov 27, 2015 7:23 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

Post by garyan2 » Sat Feb 23, 2019 7:57 pm

This is a Plex issue that I was never able to duplicate it to try and understand. When I was working with Plex and XMLTV, all channels would map automatically and it would show the channel numbers, not the channel id. The user that had reported it before also reported that it got corrected after an update.

Sorry, but I have nothing to try for you since I just don't understand what Plex is doing. Are you running a Beta or Public release?
- Gary
Stomping out the Rovi disease, one media center at a time. http://epg123.garyan2.net

Zo0b0o

Posts: 5
Joined: Thu May 10, 2012 10:05 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

Post by Zo0b0o » Sat Feb 23, 2019 10:06 pm

Hi Gary, using public release, beta too much problem Ha.
This just started, before this, I was able to choose the correct channel in plex but I figured it was SD not giving me the info now.
OK Thanks for looking in.
This kind of frustration is what makes ppl just torrent tv.
Sj

Post Reply