Librarys not populating

Discussion of getting WMC to work on Windows 10 (unsupported)
Post Reply
threeflies

Posts: 3
Joined: Thu Oct 29, 2020 4:52 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

Librarys not populating

#1

Post by threeflies » Sat Oct 31, 2020 4:05 pm

Hi All, wierd problem that I'm hoping somebody will no of.

I have 2 computers running mce no problem. The 3rd computer was running kodi for about 18 months. I tried but in the end it had to go, so I want mce back on the 3rd PC.

Sounds easy, well there are problems.

It installs, I go through set-up, I add library folders. If I open videos it shows the folder has 200 items in it. I open it and all thge 200 are there, I click it and its empty. It seems it can read the folder but not open the content. Or no content in the folder. But there is.

Like I said, my other mce's are fine. I'm baffled.

threeflies

Posts: 3
Joined: Thu Oct 29, 2020 4:52 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#2

Post by threeflies » Sat Oct 31, 2020 5:44 pm

I'd like to add , that sometimes when i open the video folder i get the windows 10 spinning disk.

Hmm

threeflies

Posts: 3
Joined: Thu Oct 29, 2020 4:52 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#3

Post by threeflies » Sun Nov 01, 2020 2:06 pm

Problem not solved but it's working.

I decided to reset windows 10 and try again, whatever was causing the anomoly has now gone.

Happy Days :thumbup:

Space

Posts: 2100
Joined: Sun Jun 02, 2013 9:44 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#4

Post by Space » Mon Nov 02, 2020 1:13 am

I've had problems with the libraries getting corrupted for some reason. Not sure why it happened, but I don't use them much so never really tried to fix it.

Post Reply