Updated version of 'One Shot' WMC tool Roll_Back_DLLs

Discussion of getting WMC to work on Windows 10 (unsupported)
Post Reply
technodevotee

Posts: 592
Joined: Thu Sep 10, 2015 4:10 pm
Location: West Midlands

HTPC Specs: Show details

Updated version of 'One Shot' WMC tool Roll_Back_DLLs

#1

Post by technodevotee » Mon Jun 01, 2020 9:57 am

Due to the increasing number of people experiencing issues with WMC because MSSQLLite has been removed in later builds of Windows 10, I have updated my 'One Shot' standalone WMC tool called Roll_Back_DLLs so that, in addition to the previous functions, it reinstates the missing DLLs and registry entries for MSSQLLite.

It can be downloaded from my website, which is shown in my signature.

WMC Multi Tool is still available for those who prefer to use the 'scalpel rather than a broadsword' approach to getting WMC to work.

1ST1

Posts: 49
Joined: Tue Dec 20, 2016 8:29 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#2

Post by 1ST1 » Tue Jun 02, 2020 7:53 am

Hello, that file seems to be corrupt, I can't extract it.

technodevotee

Posts: 592
Joined: Thu Sep 10, 2015 4:10 pm
Location: West Midlands

HTPC Specs: Show details

#3

Post by technodevotee » Tue Jun 02, 2020 9:54 am

That's strange, it works for me.

Space

Posts: 2046
Joined: Sun Jun 02, 2013 9:44 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#4

Post by Space » Thu Jun 04, 2020 1:09 am

Maybe disable your virus scanner before downloading and opening it? It may see it as a virus (I assume falsely).

technodevotee

Posts: 592
Joined: Thu Sep 10, 2015 4:10 pm
Location: West Midlands

HTPC Specs: Show details

#5

Post by technodevotee » Thu Jun 11, 2020 9:16 pm

Discovered a typo in the script that means the changes weren't working properly.

Please download the utility again.

Sorry about that.

technodevotee

Posts: 592
Joined: Thu Sep 10, 2015 4:10 pm
Location: West Midlands

HTPC Specs: Show details

#6

Post by technodevotee » Sun Jun 14, 2020 6:17 am

Embarrassingly, there was also a typo in fix_thumbnails and that didn't work properly either so you would need to download that again as well if you need it. :oops:

Post Reply