Not Getting all Available Channels

Discussion of getting WMC to work on Windows 10 (unsupported)
Post Reply
MrOctober77

Posts: 3
Joined: Fri Jun 14, 2019 3:55 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

Not Getting all Available Channels

#1

Post by MrOctober77 » Fri Jun 14, 2019 4:02 pm

Have v8.8.3 installed, using Hauppauge 1600 with Fios QAM channels. I'm only getting 23 channels, in WinTV8, I get more than double that.

Have Windows 10 1803

mwpeterson

Posts: 49
Joined: Sun Jul 31, 2016 11:55 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#2

Post by mwpeterson » Fri Jun 14, 2019 5:46 pm

Have you done the scan for more channels?

MrOctober77

Posts: 3
Joined: Fri Jun 14, 2019 3:55 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#3

Post by MrOctober77 » Fri Jun 14, 2019 6:59 pm

Yes, still just gets the 23.

Post Reply