Going from Comcast to FIOS incorrect channel lineup

Global guide related discussion. All Windows versions.
Post Reply
purza

Posts: 5
Joined: Sat Feb 22, 2014 4:28 am
Location:

HTPC Specs: Show details

Going from Comcast to FIOS incorrect channel lineup

#1

Post by purza » Fri Dec 16, 2016 1:33 pm

Everything was working perfectly with comcast and my ceton infiniTV4 cablecard tuner. When switching to Verizon FIOS I thought my cable card wasn't set up correctly. Then I found out that I can tune in encrypted channels, but the channel lineup is incorrect. When running "TV Setup" - "TV Signal Provider" - "Select your Digital Cable (CableCard) TV signal provider from the following list" - my choices are Comcast Montgomery County Digital, Comcast Pottstown Digital, or Service Electric Cablevision Birdsboro. I don't have option for Verizon or Verizon FIOS. The first two definitely don't apply and if I select the 3rd choice my channels don't match up i.e. I can select (tune) to a channel that I know to be a FIOS encrypted channel and watch it, EPG and the description are incorrect.

What do I need to do?

User avatar
Scallica

Posts: 2594
Joined: Mon Jun 06, 2011 7:09 pm
Location: USA!

HTPC Specs: Show details

#2

Post by Scallica » Fri Dec 16, 2016 4:47 pm

purza wrote:What do I need to do?
Use a Philadelphia zip code.
HTPC Enthusiast / Forum Moderator - TGB.tv Code of Conduct

purza

Posts: 5
Joined: Sat Feb 22, 2014 4:28 am
Location:

HTPC Specs: Show details

#3

Post by purza » Fri Dec 16, 2016 10:00 pm

Scallica.... you are a genius!!! Thank you very much!

Post Reply