Amazon On-Demand Video Addin for Media Center

3rob3

Posts: 548
Joined: Sun Aug 28, 2011 8:48 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

Re: Amazon On-Demand Video Addin for Media Center

#161

Post by 3rob3 » Fri Oct 17, 2014 12:19 pm

I just set it up again from scratch and didn't see that issue. Fresh Win7 install SP1, no updates. Installed IE11, .NET 4, and Silverlight only.

MZmuda

Posts: 32
Joined: Fri Sep 02, 2011 9:13 am
Location:

HTPC Specs: Show details

#162

Post by MZmuda » Wed Jan 28, 2015 8:10 am

I just installed this extension and all I get is the error: "The AmazonMCEAddin program has stopped responding and you will be returned to Windows Media Center." And that's it. Any thoughts on what's causing this? Is this app no longer supported?

Thanks -

- Z

JTScribe

Posts: 282
Joined: Wed Jun 22, 2011 5:46 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#163

Post by JTScribe » Wed Jun 10, 2015 1:29 am

Anyone have a copy of the April 2015 program update? I can't get the download link to work.

webminster

Posts: 652
Joined: Tue Dec 20, 2011 11:05 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#164

Post by webminster » Wed Jun 10, 2015 2:23 am

JTScribe wrote:Anyone have a copy of the April 2015 program update? I can't get the download link to work.
I put the latest I have at URL: https://www.dropbox.com/s/p4a9ff85y9233 ... n.zip?dl=0
That's listed as Version 1.3 Build (28650)
-Alan

JTScribe

Posts: 282
Joined: Wed Jun 22, 2011 5:46 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#165

Post by JTScribe » Wed Jun 10, 2015 10:42 pm

Awesome, that is the latest, thank you.

User avatar
Doctor Feelgood

Posts: 331
Joined: Thu Aug 16, 2012 12:37 pm
Location: NJ

HTPC Specs: Show details

#166

Post by Doctor Feelgood » Tue Sep 22, 2015 4:56 pm

I have been using this and very happy since the beginning... Not even my family complains! One request, and perhaps it is something I could myself, would be on the icons that have no images. Is it possible to populate the blank boxes with graphics like most of the genre / channel buttons have? That would really make the app look complete, and help my little guy navigate since he doesn't read much yet, but mostly goes by images elsewhere. Thanks!

KerrAvon

Posts: 52
Joined: Fri Dec 06, 2013 3:47 am
Location: New Jersey

HTPC Specs: Show details

#167

Post by KerrAvon » Tue Sep 22, 2015 9:23 pm

Doctor Feelgood wrote:I have been using this and very happy since the beginning... Not even my family complains! One request, and perhaps it is something I could myself, would be on the icons that have no images. Is it possible to populate the blank boxes with graphics like most of the genre / channel buttons have? That would really make the app look complete, and help my little guy navigate since he doesn't read much yet, but mostly goes by images elsewhere. Thanks!
Glad you like it - I'll see what can be done to get images for the remaining categories.

kc8emd

Posts: 25
Joined: Wed Aug 15, 2012 1:11 pm
Location: Detroit

HTPC Specs: Show details

#168

Post by kc8emd » Thu Oct 15, 2015 3:22 pm

Just downloaded this and love it! Will this work on extenders?

Just13d

Posts: 102
Joined: Fri Jun 10, 2011 5:31 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#169

Post by Just13d » Tue Oct 27, 2015 11:45 pm

Hello all!! I was just wondering if anyone else has run into Amazon Prime stuttering during playback in IE? If so how did you fix it? It plays fine in Chrome but stutters every couple of seconds in IE.

User avatar
mmurley

Posts: 95
Joined: Thu Aug 28, 2014 8:44 pm
Location: Fayetteville NC

HTPC Specs: Show details

#170

Post by mmurley » Fri Jan 15, 2016 4:08 pm

Just installed ver. 1.4. The major drawback is logging on at the extenders, with a remote, especially when you can't see your password.

3rob3

Posts: 548
Joined: Sun Aug 28, 2011 8:48 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#171

Post by 3rob3 » Fri Jan 15, 2016 4:58 pm

mmurley wrote:Just installed ver. 1.4. The major drawback is logging on at the extenders, with a remote, especially when you can't see your password.
His website shows that it doesn't work on extenders.

Mpgrimm2

Posts: 79
Joined: Fri May 04, 2012 9:00 am
Location:

HTPC Specs: Show details

#172

Post by Mpgrimm2 » Mon Jan 25, 2016 12:44 am

quick note from his site about the plugin...
12/12 UPDATE: On December 8th, Microsoft released an update for Windows Media Center (MS15-134 KB 3108669) that changes how Media Center opens URLs. With this update installed, all URLS open in Internet Explorer- outside of Media Center. This update is not compatible with the AmazonMCEAddin and I cannot code around it. If you wish to continue using the addin you will need to uninstall this update.

Sammy2

Posts: 1672
Joined: Fri Aug 24, 2012 7:35 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#173

Post by Sammy2 » Fri Feb 19, 2016 11:44 pm

Mpgrimm2 wrote:quick note from his site about the plugin...
12/12 UPDATE: On December 8th, Microsoft released an update for Windows Media Center (MS15-134 KB 3108669) that changes how Media Center opens URLs. With this update installed, all URLS open in Internet Explorer- outside of Media Center. This update is not compatible with the AmazonMCEAddin and I cannot code around it. If you wish to continue using the addin you will need to uninstall this update.
So I went to install it and on the download, MSE popped up and said it was cleaning potentially harmful material. I opened MSE and looked at the history and it said it was "Trojan:Win32/SpursintA" I was expecting to see something about mongoose.exe but not this. So what gives? Has anyone else experienced this?

nikleb

Posts: 79
Joined: Sun Oct 26, 2014 10:04 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#174

Post by nikleb » Sat Apr 02, 2016 5:52 pm

I really like the AmazonMCE plugin!

I do have a question about 5.1 sound. I only get two channel sound from the plugin. I am getting 5.1 from my Ceton tuner and 5.1 or more from PowerDVD.

Should I expect form the plugin implemented in Silverlight 5.1 or is only 2 channel achievable?

Sammy2

Posts: 1672
Joined: Fri Aug 24, 2012 7:35 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#175

Post by Sammy2 » Wed Apr 20, 2016 3:30 pm

Sammy2 wrote:
Mpgrimm2 wrote:quick note from his site about the plugin...
12/12 UPDATE: On December 8th, Microsoft released an update for Windows Media Center (MS15-134 KB 3108669) that changes how Media Center opens URLs. With this update installed, all URLS open in Internet Explorer- outside of Media Center. This update is not compatible with the AmazonMCEAddin and I cannot code around it. If you wish to continue using the addin you will need to uninstall this update.
So I went to install it and on the download, MSE popped up and said it was cleaning potentially harmful material. I opened MSE and looked at the history and it said it was "Trojan:Win32/SpursintA" I was expecting to see something about mongoose.exe but not this. So what gives? Has anyone else experienced this?
Anyone?

Mpgrimm2

Posts: 79
Joined: Fri May 04, 2012 9:00 am
Location:

HTPC Specs: Show details

#176

Post by Mpgrimm2 » Thu Apr 21, 2016 12:32 am

Sammy2 wrote:
Sammy2 wrote:
Mpgrimm2 wrote:quick note from his site about the plugin...
So I went to install it and on the download, MSE popped up and said it was cleaning potentially harmful material. I opened MSE and looked at the history and it said it was "Trojan:Win32/SpursintA" I was expecting to see something about mongoose.exe but not this. So what gives? Has anyone else experienced this?
Anyone?
I just reinstalled the Amazon in media center plugin a few days ago and didn't get the Mse pop up you did.

Sent from my LG G4 on Tapatalk.

nikleb

Posts: 79
Joined: Sun Oct 26, 2014 10:04 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#177

Post by nikleb » Sat Sep 03, 2016 12:36 am

I started to see a “security warning” pop-up window in WMC when playing any Amazon content. Gives me the option to cancel or to ok. with Ok another browser is opened and the content does not play in the plugin. Does anyone know how to fix this?

[Moderator note: topic merged]

nikleb

Posts: 79
Joined: Sun Oct 26, 2014 10:04 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#178

Post by nikleb » Sat Sep 03, 2016 9:47 pm

I don't see KB3108669 installed, as I had it disabled prior. Is there a newer KB with similar "functionality"?

User avatar
DavidinCT

Posts: 1434
Joined: Mon Feb 13, 2012 3:45 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#179

Post by DavidinCT » Fri Oct 27, 2017 12:44 pm

I know this is a old post.... Is there a Amazon Prime streaming app that will work in WMC ? Does this app still work ? I want to catch up on the Top Gear guys and switching to my Smart TV works but, is a PIA (I have to re-wire so I can get 5.1 out of it).

I assume it's just a URL, not an app, does anyone know the URL so I can add it via relaunch ?
-Dave
Twitter @TheCoolDave

Windows Media Center certified and WMC MVP 2010 - 2012

jachin99

Posts: 1184
Joined: Wed Feb 24, 2016 3:36 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#180

Post by jachin99 » Fri Oct 27, 2017 12:55 pm

I haven't tried this but if your able to use a mouse then this other amazon plugin might work. https://sharepointadept.com/amazonmceaddin/
If I can get tubecore to activate, and your willing to install playon on your machine, then you could have netflix, amazon, hbogo, and about thirty others all in one plugin

EDIT It looks like the amazon plugin linked above is just a later version of the amazon plugin for this thread. The developer says on his site that he is stepping away from WMC, and will consider handing this, and the Netflix plugin over to someone else. For me, tubecore is still the best bet for amazon/Netflix.

Post Reply