Comskip DVRMS Toolbox help please

Post Reply
soccerdad

Posts: 168
Joined: Wed Oct 05, 2011 8:29 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

Comskip DVRMS Toolbox help please

#1

Post by soccerdad » Mon Mar 19, 2018 4:58 pm

I had to rebuild my HTPC due to a hardware crash. I need help with getting DVRMS Toolbox to not process the protected files. I have read tons of posts, and have it close but not working yet. I created a processing condition and it executes it. And it finds that the file is protected. But then it cannot load a profile to execute. So how do I tell it what profile to execute?

Thanks!

Space

Posts: 2098
Joined: Sun Jun 02, 2013 9:44 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#2

Post by Space » Mon Mar 19, 2018 11:03 pm

Maybe this will help?
http://babgvant.com/forums/p/4563/21408.aspx

On the condition that matches protected content, you select the profile you want to execute from the drop-down menu.

The profile must have already been created (if you don't use one of the default ones) before you can select it from the drop-down.

soccerdad

Posts: 168
Joined: Wed Oct 05, 2011 8:29 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#3

Post by soccerdad » Mon Mar 19, 2018 11:15 pm

OK, found my problem. Didn't see the box in the processing condition editor. After all these years, WMC7 and comskip are still the best game in town. Streaming is cool, but comskip on network tv makes the package!

adam1991

Posts: 2877
Joined: Sat Jun 11, 2011 2:31 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#4

Post by adam1991 » Tue Mar 20, 2018 1:25 am

I never got comskip to work well, but ShowAnalyzer does a great job.

Go figure.

Post Reply