Moving to fresh copy of Win 7 - Ceton Question

Ask fellow members about Ceton's infiniTV tuners here.
Forum rules
Ceton no longer participate in this forum. Official support may still be handled via the Ceton Ticket system.
Post Reply
feerlessleadr

Posts: 11
Joined: Thu Jun 30, 2011 7:20 am
Location:

HTPC Specs: Show details

Moving to fresh copy of Win 7 - Ceton Question

#1

Post by feerlessleadr » Wed Aug 03, 2011 8:50 pm

So I have a spare 250 gig drive that I am going to be using as my main OS drive replacing my current 75 gig drive.

Currently I have my Ceton installed and paired with my HTPC (with Cablevision). My question is, if I install a new hard drive with a fresh copy of Windows 7, am I going to be able to just load up 7mc in the new install, locate the tuners and be on my way or am I going to have to call Cablevision and have them re-pair my cablecards?

My wife would kill me if we have to go through that process again.

User avatar
Scallica

Posts: 2579
Joined: Mon Jun 06, 2011 7:09 pm
Location: USA!

HTPC Specs: Show details

#2

Post by Scallica » Wed Aug 03, 2011 9:10 pm

You do not have to re-pair the card. Pairing is only between the card and its tuner, not the OS. However, you will lose the ability to play any recordings that are copy-protected.
Last edited by Scallica on Thu Aug 04, 2011 12:07 am, edited 1 time in total.
HTPC Enthusiast / Forum Moderator - TGB.tv Code of Conduct

feerlessleadr

Posts: 11
Joined: Thu Jun 30, 2011 7:20 am
Location:

HTPC Specs: Show details

#3

Post by feerlessleadr » Wed Aug 03, 2011 9:42 pm

thanks so much for the quick reply. I don't have any recordings that are currently copy protected, so I should be good to go.

Thanks!

Post Reply