DRM on channel

Post Reply
Rickt1962

Posts: 78
Joined: Tue Nov 19, 2013 5:40 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

DRM on channel

#1

Post by Rickt1962 » Sun Nov 03, 2019 2:07 pm

Comcast started DRM on my Movie Plex channel can someone recommend a program that can strip DRM from my recording ?
HTPC W7 pro with HDhomerun with 6 tuners scanned by MCEbuddy uploaded to network to be watched by KODI

User avatar
Scallica

Posts: 2594
Joined: Mon Jun 06, 2011 7:09 pm
Location: USA!

HTPC Specs: Show details

#2

Post by Scallica » Mon Nov 04, 2019 1:08 pm

There is no such program and discussion of DRM circumvention is not allowed here.
HTPC Enthusiast / Forum Moderator - TGB.tv Code of Conduct

User avatar
DavidinCT

Posts: 1424
Joined: Mon Feb 13, 2012 3:45 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#3

Post by DavidinCT » Tue Nov 05, 2019 2:19 pm

Rickt1962 wrote:
Sun Nov 03, 2019 2:07 pm
Comcast started DRM on my Movie Plex channel can someone recommend a program that can strip DRM from my recording ?
There is no discussion of by passing DRM here but, if you went to an analog source out of WMC, DRM would not apply.

Like component.

If your using HDMI and your getting DRM based issues, it's normally a driver based issue, do some searches here, you can find something that might help you get to the bottom of your issue.
-Dave
Twitter @TheCoolDave

Windows Media Center certified and WMC MVP 2010 - 2012

User avatar
Scallica

Posts: 2594
Joined: Mon Jun 06, 2011 7:09 pm
Location: USA!

HTPC Specs: Show details

#4

Post by Scallica » Tue Nov 05, 2019 2:34 pm

DavidinCT wrote:
Tue Nov 05, 2019 2:19 pm
Rickt1962 wrote:
Sun Nov 03, 2019 2:07 pm
Comcast started DRM on my Movie Plex channel can someone recommend a program that can strip DRM from my recording ?
if you went to an analog source out of WMC, DRM would not apply.
True, but you may have to deal with CGMS-A.
HTPC Enthusiast / Forum Moderator - TGB.tv Code of Conduct

Rickt1962

Posts: 78
Joined: Tue Nov 19, 2013 5:40 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#5

Post by Rickt1962 » Tue Nov 05, 2019 7:44 pm

DavidinCT wrote:
Tue Nov 05, 2019 2:19 pm
Rickt1962 wrote:
Sun Nov 03, 2019 2:07 pm
Comcast started DRM on my Movie Plex channel can someone recommend a program that can strip DRM from my recording ?
There is no discussion of by passing DRM here but, if you went to an analog source out of WMC, DRM would not apply.

Like component.

If your using HDMI and your getting DRM based issues, it's normally a driver based issue, do some searches here, you can find something that might help you get to the bottom of your issue.
These are recorded my WM7 to my server which I use KODI on a Raspberry to play them. My WM7 isnt setup to watch TV only my Pi's
HTPC W7 pro with HDhomerun with 6 tuners scanned by MCEbuddy uploaded to network to be watched by KODI

SomeGuy

Posts: 13
Joined: Sat Jul 07, 2018 4:32 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#6

Post by SomeGuy » Fri Nov 08, 2019 3:23 am

In short, you're kind of boned.. it's impossible to play the content on anything apart from the device it was recorded on. If you can get a display attached to the Win7 PC you'll at least be able to view it (like DavidinCT suggested), but otherwise you've got a file that is impossible to view.

Post Reply