EPG123V18 Client exits with Automatch on

An evolving, supported alternative to Rovi
Important Information
★ Download the latest EPG123 here: http://epg123.garyan2.net <> Setup guide here: http://epg123.garyan2.net/downloads/epg123_Guide.pdf

Re: EPG123V18 Client exits with Automatch on

Post#21 » Mon Jan 01, 2018 9:33 pm

dmcq wrote:PS Tool fails with 'Unhandled Exception' if no recordings

Do you mean if no recordings in the zip file?
User avatar
garyan2
 
Posts: 2609
Joined: 27 November 2015
HTPC Specs: Show details
- Gary
Stomping out the Rovi disease, one media center at a time. http://epg123.garyan2.net

Post#22 » Mon Jan 01, 2018 10:06 pm

yep
dmcq
 
Posts: 22
Joined: 30 December 2017

Post#23 » Mon Jan 01, 2018 10:32 pm

hmmm. I thought I had fixed that before I released 1.1.18. I'll check again.

Thanks.
User avatar
garyan2
 
Posts: 2609
Joined: 27 November 2015
HTPC Specs: Show details
- Gary
Stomping out the Rovi disease, one media center at a time. http://epg123.garyan2.net

Post#24 » Tue Jan 02, 2018 12:24 am

Just used it between two machines and worked well - well done.
Of course you need to be on V18 to have the Database back-up utility button on the client - but all good going forward.
Would it be an idea to have the recording backup restore available via a button on the client?
dmcq
 
Posts: 22
Joined: 30 December 2017

Post#25 » Tue Jan 02, 2018 12:40 am

dmcq wrote:Would it be an idea to have the recording backup restore available via a button on the client?

Yah, I've thought about it. Just need to find a way to put it on there and be aesthetically pleasing. It will definitely be somewhere if I make it a part of the standard install.
User avatar
garyan2
 
Posts: 2609
Joined: 27 November 2015
HTPC Specs: Show details
- Gary
Stomping out the Rovi disease, one media center at a time. http://epg123.garyan2.net

Post#26 » Tue Jan 02, 2018 12:42 pm

Should it be a sub menu off the restore button , so one can choose what we're restoring?
Perhaps giving a choice of other selective restore components?
dmcq
 
Posts: 22
Joined: 30 December 2017

Post#27 » Tue Jan 02, 2018 4:17 pm

dmcq wrote:Should it be a sub menu off the restore button , so one can choose what we're restoring?
Perhaps giving a choice of other selective restore components?

Right now it is simply looking like the below. I think making it a sub menu will effectively hide it from the user.

There are 3 files as part of the backup/restore.

lineup.mxf which has all your tuner setups, custom channel names and numbers, and lineup subscriptions.
recordings.mxf which has all your schedule recording requests.
subscriptions.mxf which has mostly information pertaining to the features that have been removed from WMC (sports, nettv, broadband, ...) I don't think anything in this file has any benefit in WMC as it is today.

So only 2 of the files mean anything, and 1 of those is the recordings.

xferTool.PNG
xferTool.PNG (5.85 KiB) Viewed 160 times
User avatar
garyan2
 
Posts: 2609
Joined: 27 November 2015
HTPC Specs: Show details
- Gary
Stomping out the Rovi disease, one media center at a time. http://epg123.garyan2.net

Post#28 » Tue Jan 02, 2018 4:42 pm

Hi Gary
Fine, I didn't know what the components were.
When might V19 appear?
dmcq
 
Posts: 22
Joined: 30 December 2017

Post#29 » Tue Jan 02, 2018 4:49 pm

Hopefully within the next couple days. There's a couple more things I want to iron out.

Everything looking good on your setups?
User avatar
garyan2
 
Posts: 2609
Joined: 27 November 2015
HTPC Specs: Show details
- Gary
Stomping out the Rovi disease, one media center at a time. http://epg123.garyan2.net

Post#30 » Tue Jan 02, 2018 5:25 pm

Doing the last 'TV' tonight - will report back after that later this evening
dmcq
 
Posts: 22
Joined: 30 December 2017

Post#31 » Tue Jan 02, 2018 7:15 pm

Hi Gary
She who must be obeyed doesn't like the channel logos that now appear instead of the channel numbers in WMC's guide - how do I get rid of them please?
dmcq
 
Posts: 22
Joined: 30 December 2017

Post#32 » Tue Jan 02, 2018 7:40 pm

dmcq wrote:Hi Gary
She who must be obeyed doesn't like the channel logos that now appear instead of the channel numbers in WMC's guide - how do I get rid of them please?

There is a button on the Tweak WMC window to remove all channel logos. In order to keep them from being included in the next update, you will need to uncheck the 'Include station logos from Schedules Direct' option in the configuration GUI.

The numbers should still be there unless you selected the 'Hide channel numbers' in the Tweak WMC windows. With channel logos, you no longer see the station call signs.
User avatar
garyan2
 
Posts: 2609
Joined: 27 November 2015
HTPC Specs: Show details
- Gary
Stomping out the Rovi disease, one media center at a time. http://epg123.garyan2.net

Post#33 » Tue Jan 02, 2018 7:49 pm

Found that, Channel names now displayed but cut off at bottom of each text line, Ch numbers ok, tweaked a few cell things like point size but can't get right
dmcq
 
Posts: 22
Joined: 30 December 2017

Post#34 » Tue Jan 02, 2018 7:50 pm

dmcq wrote:Found that, Channel names now displayed but cut off at bottom of each text line, Ch numbers ok, tweaked a few cell things like point size but can't get right

Give me a sec ... I'll update the beta clients on the server. I may have fixed that already.
User avatar
garyan2
 
Posts: 2609
Joined: 27 November 2015
HTPC Specs: Show details
- Gary
Stomping out the Rovi disease, one media center at a time. http://epg123.garyan2.net

Post#35 » Tue Jan 02, 2018 7:55 pm

Okay. See if the beta works for you. http://epg123.garyan2.net/downloads/epg ... t_beta.zip
User avatar
garyan2
 
Posts: 2609
Joined: 27 November 2015
HTPC Specs: Show details
- Gary
Stomping out the Rovi disease, one media center at a time. http://epg123.garyan2.net

Post#36 » Tue Jan 02, 2018 7:59 pm

Presumably I have to remove the _w7 just before the exe, just adding it to the C EPG123 folder and running it, it opens and then exits with a windows error saying stopped working
dmcq
 
Posts: 22
Joined: 30 December 2017

Post#37 » Tue Jan 02, 2018 8:02 pm

dmcq wrote:Presumably I have to remove the _w7 just before the exe

Yah, in order to remove the logos you do. It starts another instance of itself (epg123Client.exe) to remove the logos ... if the file name is different then it will fail.

Oh darn ... hold on a sec. Some things I have to make sure of for the Win7 builds.
User avatar
garyan2
 
Posts: 2609
Joined: 27 November 2015
HTPC Specs: Show details
- Gary
Stomping out the Rovi disease, one media center at a time. http://epg123.garyan2.net

Post#38 » Tue Jan 02, 2018 8:10 pm

Okay, updated the beta again. It should work now.
User avatar
garyan2
 
Posts: 2609
Joined: 27 November 2015
HTPC Specs: Show details
- Gary
Stomping out the Rovi disease, one media center at a time. http://epg123.garyan2.net

Post#39 » Tue Jan 02, 2018 8:14 pm

Wow, you two guys are on fire! I'll sit back and wait for the next build but if there's anything I should be trying in the meantime to 'contribute' then let me know.

Looks like Automatch is going to be a good option to unselect for me, unless I decide to ditch DVB-S (or DVB-T).

Thanks for all your efforts,

Glenn
User avatar
Banana Jack
 
Posts: 3
Joined: 31 December 2017

Post#40 » Tue Jan 02, 2018 8:25 pm

Yep that's better, hit the default button within the Tweak and all sizes back to normal.
So I'll use this client beta with V18 main exe and Rovi import - take a break :-)
dmcq
 
Posts: 22
Joined: 30 December 2017

PreviousNext

Return to EPG123



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron