Search Results Don't Match Search Words

An evolving, supported alternative to Rovi
Important Information
★ Download the latest EPG123 here: http://epg123.garyan2.net <> Setup guide here: http://epg123.garyan2.net/downloads/epg123_Guide.pdf

Search Results Don't Match Search Words

Post#1 » Sat Apr 08, 2017 2:08 pm

Not sure what's going on with this but it's really odd. I'm trying to add new recordings using the search title feature in WMC but once I type in the title, it lists shows that aren't even close to the search term.

Example search term:

"How Its"

Results:

A Haunting
A Haunting : Back From The....
David Blaine: .....
David Blaine: .....
David Blaine: ....

It didn't use to do this and I'm not sure when it actually started doing this. I also tried searching by Actor and it also gives me results that are not even close to the name of the actor I'm searching for. Anyone know what would cause this? I am running EPG123 v.1.1.3 on Windows 7 Ultimate.
alphamabox
 
Posts: 3
Joined: 17 March 2017

Post#2 » Sat Apr 08, 2017 3:09 pm

alphamabox wrote:Not sure what's going on with this but it's really odd. I'm trying to add new recordings using the search title feature in WMC but once I type in the title, it lists shows that aren't even close to the search term.

This will typically be related to Windows Search or indexing. There was something similar here (viewtopic.php?p=115079#p115079) that may help.
User avatar
garyan2
 
Posts: 2054
Joined: 27 November 2015
HTPC Specs: Show details
- Gary
Stomping out the Rovi disease, one media center at a time. http://epg123.garyan2.net

Post#3 » Sun Apr 09, 2017 3:36 am

garyan2 wrote:
alphamabox wrote:Not sure what's going on with this but it's really odd. I'm trying to add new recordings using the search title feature in WMC but once I type in the title, it lists shows that aren't even close to the search term.

This will typically be related to Windows Search or indexing. There was something similar here (viewtopic.php?p=115079#p115079) that may help.


Thanks garyan2. Had to rebuild my indexing that took a few hours to do but that seems to have fixed it.
alphamabox
 
Posts: 3
Joined: 17 March 2017

Post#4 » Sun Apr 09, 2017 3:38 am

garyan2 wrote:
alphamabox wrote:Not sure what's going on with this but it's really odd. I'm trying to add new recordings using the search title feature in WMC but once I type in the title, it lists shows that aren't even close to the search term.

This will typically be related to Windows Search or indexing. There was something similar here (viewtopic.php?p=115079#p115079) that may help.


Thanks garyan2.

Had to rebuild my indexing that took a few hours to do but that seemed to have fixed it.
alphamabox
 
Posts: 3
Joined: 17 March 2017


Return to EPG123



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron