My Channel Logos XL

Re: My Channel Logos XL

Post#441 » Thu Aug 11, 2016 6:42 pm

Just wanted to query if the system is emailing out download links properly or not? We bought a copy of MCL XL last night on my girlfriend's PayPal, but haven't heard a thing back yet - I did (try) and send a message via the contact form, but couldn't actually see a submit button to send it. Hitting enter appeared to work, but there's no confirmation of receipt so impossible to tell if it actually worked or not.

Appreciate any help - was a very happy MCL2 user, and looking forward to being an equally happy MCL XL one! :)
d00nicus
 
Posts: 2
Joined: 11 August 2016

Post#442 » Tue Aug 23, 2016 12:45 pm

I'm trying to figure out why Auto Populate isn't working.

I have 3 machines. I decided to redo all my logos from scratch. I didn't populate any of them and manually added a logo for each station of my choosing. Obviously, all the logo were put in the custom folder. There were 439 in total (using FIOS and removing stations)

I then deleted all the logos in all the folders, except for the custom folder, copied all the logos to the Color folder and renamed them with the _c. (Bulk rename utility works awesome: http://www.bulkrenameutility.co.uk/)

I copied just those Color folder and the custom folder to another machine, removed all the logos, then autopopulated using just my two folders, only 329 imported. Just to try to get more imported, I copied all the logos to the big folder and B&W folder and rename each one with _b or _w. It didn't work.

I'm using 3.1. Why won't it just work?
handyd
 
Posts: 34
Joined: 3 February 2012

Post#443 » Tue Aug 23, 2016 1:08 pm

handyd wrote:Why won't it just work?


I don't know for sure....but....Have you tried "Not helping so much." The Custom Folder is for logo's you have created yourself.
User avatar
Crash2009
 
Posts: 3673
Joined: 17 May 2012
Location: Ann Arbor, Michigan
HTPC Specs: Show details
5+ YrsTGB Veteran

Post#444 » Thu Aug 25, 2016 1:01 am

Crash2009 wrote:
handyd wrote:Why won't it just work?


I don't know for sure....but....Have you tried "Not helping so much." The Custom Folder is for logo's you have created yourself.


Ok, I removed all the logos from the custom folder and it still only auto populated 372.

Any suggestions?
handyd
 
Posts: 34
Joined: 3 February 2012

Post#445 » Thu Aug 25, 2016 2:35 am

I'm away from the computer that sends those emails right now, but once I'm back tomorrow I'll make sure its still sending. I recently upgraded it to windows 10, which has been annoyingly continually installing updates causing the computer to restart.

With regards to logos not populating, once you create a custom logo, then the system assumes you want to use that custom logo rather than attempting to autopopulate the logos I provide. That logo becomes "locked" to the custom logo. If you want to make it autopopulate like normal, you have to unlock all of those logos, and then move them to the color photo folder.
User avatar
makryger
 
Posts: 2116
Joined: 5 June 2011
Location: Illinois
HTPC Specs: Show details
5+ YrsTGB VeteranStaff
My Channel Logos XL: Get your Guide looking good! ~~~~ TunerSalad: Increase the 4-tuner limit in 7MC

Post#446 » Thu Sep 22, 2016 12:28 pm

We still haven't heard anything re: our license, if I PM you the PayPal address, can you please give it a nudge manually?
d00nicus
 
Posts: 2
Joined: 11 August 2016

Post#447 » Sat Sep 24, 2016 1:43 pm

Is there a good place to get new channel logos formatted for the program?
My photoshop skills are pretty much non-existent, so for now all the newer channels on my setup don't have any logos :oops:

Thanks for the help,
CFC
CFC
 
Posts: 18
Joined: 17 October 2012
HTPC Specs: Show details

Post#448 » Sat Sep 24, 2016 10:53 pm

CFC wrote:Is there a good place to get new channel logos formatted for the program?
My photoshop skills are pretty much non-existent, so for now all the newer channels on my setup don't have any logos :oops:

Thanks for the help,
CFC


You should be able to find logos for almost any TV channel on this website:

http://www.lyngsat-logo.com/tv/a_1.html
oakley516
 
Posts: 84
Joined: 16 March 2014
Location: LI, NY
HTPC Specs: Show details

Post#449 » Sun Sep 25, 2016 5:34 pm

d00nicus wrote:Just wanted to query if the system is emailing out download links properly or not? We bought a copy of MCL XL last night on my girlfriend's PayPal, but haven't heard a thing back yet - I did (try) and send a message via the contact form, but couldn't actually see a submit button to send it. Hitting enter appeared to work, but there's no confirmation of receipt so impossible to tell if it actually worked or not.

Appreciate any help - was a very happy MCL2 user, and looking forward to being an equally happy MCL XL one! :)


Same here.
jriker1
 
Posts: 47
Joined: 12 February 2014

Post#450 » Mon Sep 26, 2016 1:20 am

jriker1 wrote:
d00nicus wrote:Just wanted to query if the system is emailing out download links properly or not? We bought a copy of MCL XL last night on my girlfriend's PayPal, but haven't heard a thing back yet - I did (try) and send a message via the contact form, but couldn't actually see a submit button to send it. Hitting enter appeared to work, but there's no confirmation of receipt so impossible to tell if it actually worked or not.

Appreciate any help - was a very happy MCL2 user, and looking forward to being an equally happy MCL XL one! :)


Same here.


my channel logo author just messaged me with the download info.

JR
jriker1
 
Posts: 47
Joined: 12 February 2014

Post#451 » Tue Sep 27, 2016 4:55 pm

Just purchased from paypal.

Been a couple hours, haven't received an email.

used the form online, but as someone else pointed out, there is no send button or confirmation.
The Mac
 
Posts: 53
Joined: 5 June 2013

Post#452 » Sat Oct 01, 2016 12:33 am

In case people are wondering what the issue is this time, it's that I have a computer set up in my basement that had been reliably sending out download emails until I upgraded it to Windows 10. Now, Windows 10 has this frustrating "feature" where it decides it will download updates and restart my computer without any input from me. And I can't seem to be figure out how to turn this off at all. The computer is supposed to be left alone, and everything is supposed to just work, but with this constant problem where it restarts my computer, it's resulting in sporadic occasions where suddenly the emails stop sending.

Does anyone have any ideas how to make the updates/restarts stop?


(PS, I fixed the "Submit" button not showing up on mychannellogos.com)
User avatar
makryger
 
Posts: 2116
Joined: 5 June 2011
Location: Illinois
HTPC Specs: Show details
5+ YrsTGB VeteranStaff
My Channel Logos XL: Get your Guide looking good! ~~~~ TunerSalad: Increase the 4-tuner limit in 7MC

Post#453 » Sat Oct 01, 2016 12:52 am

Disable the Windows Update service.
User avatar
Scallica
 
Posts: 2234
Joined: 6 June 2011
Location: USA!
HTPC Specs: Show details
5+ YrsTGB VeteranStaff
HTPC Enthusiast / Forum Moderator - TGB.tv Code of Conduct

Post#454 » Sat Oct 01, 2016 12:57 am

Disable or Configure Updates
Attachments
DisableUpdates002.jpg
DisableUpdates001.jpg
User avatar
Crash2009
 
Posts: 3673
Joined: 17 May 2012
Location: Ann Arbor, Michigan
HTPC Specs: Show details
5+ YrsTGB Veteran

Post#455 » Sat Oct 01, 2016 1:05 am

makryger wrote:In case people are wondering what the issue is this time, it's that I have a computer set up in my basement that had been reliably sending out download emails until I upgraded it to Windows 10. Now, Windows 10 has this frustrating "feature" where it decides it will download updates and restart my computer without any input from me. And I can't seem to be figure out how to turn this off at all. The computer is supposed to be left alone, and everything is supposed to just work, but with this constant problem where it restarts my computer, it's resulting in sporadic occasions where suddenly the emails stop sending.

Does anyone have any ideas how to make the updates/restarts stop?


(PS, I fixed the "Submit" button not showing up on mychannellogos.com)


Reinstall Windows 7
User avatar
Jimmersd
 
Posts: 130
Joined: 30 June 2013
HTPC Specs: Show details

Post#456 » Sat Oct 01, 2016 7:34 am

Alternatively if you want to keep updates you could configure the emailing program to automatically start up as a scheduled task. If necessary you can also configure the PC to auto login.
User avatar
IT Troll
 
Posts: 422
Joined: 27 November 2011
Location: Edinburgh, UK
HTPC Specs: Show details
5+ YrsTGB Veteran

Post#457 » Sun Oct 02, 2016 5:06 pm

I sent payment last Sunday 9/25 for my channel logos XL and still have not been sent an email to download. Any suggestions?
tke527
 
Posts: 1
Joined: 2 October 2016

Post#458 » Sun Oct 02, 2016 5:27 pm

I sent payment yesterday 10/1 and have not received an email to download. It is ordered under same email address as on my The Green Button forum account.
vonmolk
 
Posts: 2
Joined: 1 October 2016

Post#459 » Mon Oct 03, 2016 10:33 pm

Thank you got the download link in PM :)
vonmolk
 
Posts: 2
Joined: 1 October 2016

Post#460 » Tue Oct 04, 2016 11:46 pm

Well, I also sent a Paypal payment for MCL XL on Sunday, Oct. 2 but still have not received the download link. I also sent an email via mychannellogos.com contact link at the top of their page but received no reply. Tried again yesterday. Still no reply. I called their telephone number listed at Paypal which had a recording to contact them via their web site link. I saw the above post where "vonmolk" finally got his download via a PM here. So I went ahead and registered here as a last resort to hopefully get a PM for the download. If I don't receive a reply soon, I'm opening a Paypal dispute. When I ordered MCL XL from mychannellogos.com and made the payment, I received an automated reply that I would receive the download link in less than 60 minutes. Sounds like others are in the same boat.
yowser
 
Posts: 2
Joined: 4 October 2016

PreviousNext

Return to WMC Add-ins and 3rd Party Apps



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron