German MCE-Community.de forum dead

The Green Button has risen from the grave. Brought back to life by a few enthusiasts who think the same way you do. Help us make this site better!

German MCE-Community.de forum dead

Post#1 » Sun Dec 25, 2016 8:44 pm

Hello, since a few days, the forum on mce-community.de is dead (the blog pages are Ok), the forum displays database errors or something like that. I have sent an email to the admin, but no reaction. Does anybody knows more?
1ST1
 
Posts: 13
Joined: 20 December 2016

Post#2 » Tue Dec 27, 2016 2:06 pm

Now it's back to live.
1ST1
 
Posts: 13
Joined: 20 December 2016

Post#3 » Wed Mar 15, 2017 7:02 pm

It seems that MCE Community is dead now. Homepage is free.
Tehax
 
Posts: 4
Joined: 13 September 2015
Location: Germany

Post#4 » Thu Mar 16, 2017 2:00 pm

Seems fine here...

http://www.mce-community.de/forum/

only problem I only read english :(

Google translate works fine...low volume posts just like all WMC sites :(
DavidinCT
 
Posts: 959
Joined: 13 February 2012
5+ YrsTGB VeteranMicrosoft MVP

Post#5 » Thu May 11, 2017 5:39 am

Hi

Now it seems to be really dead. There is a WAP index doc shown instead. some deep links from bookmarks resulting in an error, too. And this is since some weeks now. Does anybody know what happened?

Cheers, made
made
 
Posts: 1
Joined: 11 May 2017

Post#6 » Sun Jun 04, 2017 9:01 am

My guess would be that with the change to HEVC/H265 for OTA TV introduced across Germany on the 31st of March this year was the last nail in the coffin. WMC cannot handle HEVC or the C1+ cards needed for the decode of pay TV (cable and OTA).
User avatar
joecrow
 
Posts: 170
Joined: 21 October 2011
HTPC Specs: Show details
5+ YrsTGB Veteran


Return to Forum Operations & Feedback



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron